Escape from Planet Earth og latterkrampe!

 

 

Espace form Planet Earth og latterkrampe!

Jeg elsker animasjonsfilmer, både de som er mer voksne av seg, som feks Final Fantasy og de som tydelig er siktet til barn - jeg er jo et barn til sinns, så hvorfor ikke?

Fimen starter med Scorch Supernova som er på oppdrag: "Save the adorable babies" - bare navnet på oppdraget fikk meg til å skrattle. Jeg visste at nå kunne jeg sette meg godt til rette å se et veldig morsomt eventyr.

Scorch Supernova er en astronaut fra planeten Baab, og blir sett på som en folkehelt på denne rare planeten. Med hjelp av sin bror Gary Supernova, som jobber på "Mission Control" blir Scorch sendt ut på utallige oppdrag rundt i galaksen hvor han fikser biffen på sin egen rare måte. Scorch er musklene, mens Gary er hjernen bak det hele.

Så dukker det opp et S.O.S signal fra en planet innbyggerne på Baab kaller "The Dark Planet", og Scorch blir straks veldig giret på å dra ut på oppdraget - ikke om en uke, ikke om et døgn, men STRAKS!
Men Gary er ikke enig. Han mener oppdraget er veldig farlig ettersom ingen har noen gang kommet tilbake fra "The Dark Planet", og krever derfor at dette planlegges grundig.
Uten at Gary er klar over det prøver utolmodige Scorch å snike seg om bord i et skip klar for et nytt oppdrag, men blir fort oppdaget av Gary - som er er langt i fra glad.
Brødrene ender opp med en krangel om hvem som er helten oppi det hele, og hvem som har den mest meningsfylle rollen - noe som fører til at Gary til slutt sier opp jobben.

Men dette stopper ikke Scorch. Han skal ut på et nytt oppdrag hvor han kan vise hvorfor han er den beste av de beste astronautene.
Scorch kommer seg til "The Dark Planet" hvor han kommer over noe som han kaller et vakkert lys. For oss som ser på er det tydelig en 7'eleven kiosk han har oppdaget - han er kommet til Jorden!

Men romvesener er ikke noe nytt for menneskene. Før Scorch vet ordet av det er han omringet av soldater som etter en lang kamp endelig klarer å fange ham, for så å flytte han til velkjente Area 51.
Imens alt dette foregår kan befolkningen på Baab se dette utspille seg på direkte TV, og Gary ser seg nødt til å redde broren sin. 
Eneste problemet er at han er en pyse, en veldig spinkel og et lite geni av en pyse.

Kip, sønnen til Gary, vil ikke la Onkel Scorch være fanget på denne planeten. Han blir besatt på å reise til "The Dark Planet" for å redde han, men ettersom Kip bare er en liten guttunge kan ikke Gary la han dra ut på et så farlig oppdrag - istedet hopper han inn i skipet og eventyret er i gang.

Det går ikke noe bedre for Gary, han krasjlander med et smell og har uflaksen med seg fra første stund. Det tar heller ikke lang tid før han også blir fanget av menneskene og fraktet til Area 51.
Der møter han flere andre romvesner fra andre planeter, som også blir holdt i fangenskap - og dette åpner for en fantastisk film.

Escape from Planet Earth er et fantastisk morsomt eventyr, spekket med eksplosjoner, utrolig morsome dialoger, og ikke minst egotrippen til Scorch som topper alle topper.
Alt som blir satt i sving for å redde hverandre ut av Area 51 er bare helt episk. Filmen drar deg med på et eventyr som du ikke kan la være å bli glad i.
God musikk, veldig bra animert, og veldig morsome karakterer gjør filmen til en suksess i mine øyne!

Liker du animasjonsfilmer som ikke tar seg selv seriøst, animasjonsfilmer som er spekket med action, latter og fantasi - da er Escape from Planet Earth filmen for deg!
Jeg anbefaler denne familiefilmen på det sterkeste! 8 baconskiver

07.06.2013 kl.15:10

Høres super artig ut, åååå fikk skikkelig just å se den

07.06.2013 kl.17:57

beste annmelesen gang jeg noen gang har sett av film/spill du må virkelide gadlikt den filmen/spillet. hvis ikke hadde jo ikke annmelesen vert så bra :-)

Camilla

08.06.2013 kl.21:41

Så hvem vant egentelig konkurransen?

kgh98

09.06.2013 kl.01:23

Hvem vant kokuransen

Jim Torstein Berg

12.06.2013 kl.15:58

Far Cry 3

Jeg ønsker meg dette spillet fordi det har svært god kritikk og jeg har alltid hatt lyst på dette spillet.

Jeg har piratkopiert det men jeg fikk så lyst til og være med og støtte Ubisoft :)

Piratkopien er slettet :D

PS: Visst det blir for "Dyrt" Så kan jeg ta Don't Starve

Jim Torstein Berg

12.06.2013 kl.16:00

Haha obs, Feil Baconskive :)

stian

19.06.2013 kl.14:23

jeg har Syykt lystpå DLC Quest.. helt siden jeg så deg spille det har jeg hatt skikkelig lystpå det spillet. elsked den videoen det er min favoritt video mens du spiltle det, det spillet er helt konge :-)

JBL

01.07.2013 kl.01:31

Uhm.... Bare 7 som skriver her... rettelse! 8! Men høres morsomt ut! Skal se om jeg kan få sett den på Netflix eller Viaplay

Skriv en ny kommentar

Bjørn Eriksen

Jeg er meg på grunn av at jeg ble født som meg. Elsker spill, film, mennesker og natur! Driver norges største norsktalende YouTube kanal! YouTube.com/Addexio

hits