Nytt design!
  • Postet: 07.05.2013

 

Jeg har fått et helt nytt skinnende blankt design på bloggen min!

Takket være Toril fikk jeg i går en kraftig overhaling på bloggen, med mye bedre menyer, youtube spillelister på siden og overall et mye renere design.
Tusen takk for hjelpen Toril - toril.blogg.no.

Jeg har igjen planer om å puste liv i bloggen min. Har sagt nøyaktig det samme et par ganger tidligere, og hver gang har jeg rett og slett dabbet av etterhvert som tiden går.
Nå er det slik at YouTube og internett er min faste jobb, og derfor må jeg jo nesten blogge når jeg er online hver eneste dag!

Så det blir mer blogging folkens, om alt mellom himmel og jord, både korte og lange innlegg!

Paris og Minecon i November!
  • Postet: 08.10.2012

 Jeg elsker å reise! Ingnenting er mer gøy enn å reise! Og denne gang blir det Paris!

På grunn av YouTube kanalen min som tydelig har fokus på Minecraft kunne ikke jeg la være å planlegge en tur til Minecon 2012 i Paris. 
Men selvfølgelig var jo billettene utsolgt på kun et par timer og hele planen om Minecon såg ut til å gå rett i dass.

Men jeg gir ikke opp så lett. Jeg satte meg ned å sendte en mail til Mojang å forklarte hvorfor jeg og YouTube kanalen min absolutt trengte å dra til Minecon.
Jeg har jo masse Minecraft fans som absolutt må få se Addexio på Minecon slik at de også kan få oppleve denne festiviteten.
Og voila! Der fikk jeg 2 billetter! En til meg, og en til min kameramann!

Så i november reiser jeg og Håvard, også kjent som Alacho, til Paris for å kose oss med Minecon, YouTube og Disneyland! Kanskje jeg får møte Donald! :O
Hele greiene er egentlig ganske surralistisk ettersom jeg og Håvard bare ble kjent gjennom XioCo Minecraft serveren som jeg startet, og ett år senere er det kommet så langt at vi skal faktisk reise til Paris i lag!
Kjærlighetens by! Uhm....ja, det kan kanskje missforståes litt :P
Da blir det uten tvil testing av fransk rødvin, baguetter og en nydelig tur opp i Eiffel Tårnet. Å Guuuu hva jeg gleder meg!

Og som om ikke det var nok - etter en prat med selveste Vareide på skype viser deg seg at han og noen venner også skal til Minecon, noe som betyr at jeg får både møte og prate med Vareide, og ikke minst intervjue han til kanalen min. Genialt!
Jeg håper også at jeg får kjangsen til å slå av en kort prat og et mulig intervju med Notch eller eventuelt Jeb, det hadde lissom toppa heile driden! Og hvem vet, kanskje Yogscast skal der i år også? :O

Og søndagen, 25 November, blir det .party() med en haug av Minecraft fans! Da er det på med 3D briller, slenge kredittkortet på bardisken og NYTE! :D

Paris, j'en viens ici ! Eller noe sånn! :D

 


 

Flåklypa Grand Prix!
  • Postet: 20.09.2012

 

I dag har jeg en helt suuuuuper dag! :)

Tror rett å slett jeg har stått opp på den rette foten i dag! Kost meg med masse, masse bygging i Minecraft, hørt på deilig musikk, spist nydelig pizza, fått etterbetaling fra YouTube og vekslet epost med selveste Mario Caprino - Skaperen av Spillet om Flåklypa Grand Prix! :D

Begynte med at jeg nynnet på Flåklypa melodien mens jeg bygga i Minecraft, åååhh den melodien er så nydelig, så fikk jeg for meg ideen om at jeg må sette i gang å lage en Flåklypa Let's Play på YouTube kanalen. :)
Men det viste seg at den gammle versjonen jeg hadde av spillet var så gammel at det ikke fungerte på Windows 7, så jeg måtte bestille nytt.
Så jeg tok meg en tur inn på Caprino.no for å sjekke ut om det var kommet noen nye versjoner, og det var det. Spillet om Flåklypa Grand Prix Gullutgave! :O
Gullutgave med 3D briller, masse nye pusslespill og flere minispill! Kan det bli bedre?! :D

Men før jeg bestilte tenkte jeg, shitøu eller no, så skrev jeg en mail til Caprino. 1 time senere fikk jeg svar fra selveste Mario Caprino hvor han forteller meg at han skal sende meg 4 eksemplarer av Flåklyåa Grand Prix spillet som jeg kan dele ut til min fans! :D
Så utrooooolig kult! Håper han signerer dem! :)

Er meg en ære å kunne dele ut Flåklypa spill i samspill med en Let's Play serie på YouTube. Flåklypa er jo bare best! Ekte norsk! :D

Så om du er en av de som liker Ludvik og Solan, å følger med på kanalen min - vel kanskje du kan bli den heldige som får deg ett eksemplar av Spillet om Flåklypa Grand Prix! :D

Følg med!!!

 

Ikke glem å sjekk ut http://www.caprino.no/shop/no/ da! :D

Jeg elsker mat!
  • Postet: 06.09.2012

 

Da er min andre video ute på AddexiosVlogg! :)

Denne gangen tar jeg for meg mat. Å som jeg elsker mat!

Her er oppskriftene nevnt i videoen:

Spaghetti Carbonara

1/2 pakke spaghetti
1 egg
1 spiseskje parmasan ost
Pepper
bacon/skinke i terninger

Kok spaghetti. Mens dette koker steker du bacon/skinke til det er godt og varmt. Åpne ett egg, sleng oppi parmasan ost og pepper. Straks kjøttet er ferdig stekt rører du inn eggblandingen kjappt! Viktig at kjøtet varmer egget opp, men at du også rører fort slik at egget ikke koker. Tøm vannet av spaghettien, hell kjøttsausen over, og nyt! :) 

Bacon Buns

1 pk Skogsbacon
4 Hamburgerbrød

Stek tykke skiver med bacon til de er rett over halvstekt, legg inn i hamburgerbrødet, og nyt!
Tips: Sleng hamburgbrødene i varmluftsovn på 110 grader i ca 3 minutt :) 

Min favoritt film!
  • Postet: 06.09.2012

 

Jeg fant ut at jeg ikke kan ha en blogg uten å nevne favoritt filmen min!

Dette er en film jeg helt tilfeldig kom over for lenge, lenge siden. Jeg er stor fan av Kevin Spacey, og for en god stund tilbake hadde jeg bare sykt lyst å finne en ny film med Kevin Spacey som jeg enda ikke hadde sett, og plukket ut en helt tilfeldig. Valget havnet på K-Pax. Herregud for en nydelig film!

K-Pax har alt, humor, drama, spenning, mystikk, utrolig bra skuespill, fantastisk musikk og et manus som får alle andre manus til å skjelve i buksene. Jeg har sikkert sett denne filmen 50 ganger til nå, og jeg kommer til å fortsette!

Filmen handler om en person som kaller seg for Prot. Prot dukker opp på en togstasjon i en travel by i USA, uten kofferter eller annen bagasje. Han har kun det han har på seg. Solbriller, klær og et smil som er magisk i denne filmen. Han står helt stille å folk må bane vei rundt han. Etterhvert blir politiet tilkalt ettersom denne mannen virker noe rar der han står.
Politiet prøver å kommunisere med mannen, men han har noen merkverdige svar og folk skjønner straks at her har de med en skrulling å gjøre. Prot blir fraktet ut av togstasjonen og havner etterhvert blandt en drøss med leger som mener han ikke er helt i sine fulle fem.

Etterhvert blir Prot satt inn på et sinnsykehus, eller et bedre navn er vel kanskje sykehjem, hvor han blir tildelt en lege som skal finne ut hva som er galt med kjære Prot. Jeff Bridges spiller Dr. Mark Powell, og jeg vil våge å si at dette er det beste skuespillet han noen gang har fremført. Dr. Powell er veldig skeptisk til denne nye pasienten og stiller de vanlig psykolog til pasient spørsmålene for å kartlegge hvem denne mannen er. 

Prot påstår han er fra en annen planet, som ligger 1000 lysår borte fra Jorden, med navn K-Pax. Videre forteller han at han har kommet til Jorden via en lysstråle og er her for å studere planeten vår å dokumentere mest mulig. Han viser stor kjærlighet for planeten vår, spesielt fruktene, og han påstår at dette ikke er første gang han har besøkt jorden. Dr. Powell blir naturligvis skeptisk til denne historien og starter prosessen å kartlegge hvor Prot egentlig kommer fra og hvem han er. Men på samme tid klarer ikke Dr. Powell å unngå å bli fasinert av alt Prot forteller.

Prot har en fantastisk visdom og prater på ett stadie som få mennesker på denne planeten har evnen til. Han er vennlig, snill, behaglig og mener åpentlyst ingen noe form for vondt. Dr. Powell kan ikke la være å bli fasinert, og gjennom å studere denne mannen oppdager han saker og ting som bare gjør han enda mer fasinert.
Det blir også gjort fysiske prøver på Prot for å finne ut om han har noen form for sykdommer, og da labratoriet finner ut at Prot kan se ultraviolet lys, som ingen mennesker kan, skjønner plutselig Dr. Powell at her kan han faktisk være i kontakt med et vesen fra en annen planet. Fasinasjonen blir bare enda større.

Prot sier også klart i fra til Dr. Powell at han må tilbake til K-Pax, og han kommer med en dato når han på ny skal hoppe på en lysstråle å reise tilbake til K-Pax. Dr. Powell blir besatt på denne datoen, og mener at noe i Prots barndom har gjort at denne datoen er viktig. Som psykolog kan han ikke la være å tenke at denne datoen vil være dagen Prot fullstendig kollapser på grunn av traumer tidligere i livet.
Prot blir tatt inn i hypnose program for å kartlegge barndommen, og da dukker det opp en helt annen person. En person som tydelig har hatt en vond barndom og en hendelse i livet som tydelig kan gjøre hvem som helst gal. Men straks Prot er ute av hypnosen er han tilbake til sitt vanlige. Han skriver, leser, sprer glede og harmoni blandt alle pasientene på sykehjemmet. Prot er fantastisk.
Men Dr. Powell vil ikke gi opp, han er fast bestemt på å finne ut hvem denne personen er. Men ting vil vise seg å være mye dypere enn Dr. Powell først hadde antatt...

Jeg vil ikke røpe for mye i fra filmen, men jeg føler det er viktig å få frem at dette er en film med mye dialog, mye tenking og en fantastisk hirstorie. Når jeg ser denne filmen sitter jeg med en glede inni meg som er helt uforklarlig. Det er som om Prot gjør noe med deg. Jeg kan faktisk si at etter jeg så denne filmen første gang ble livet mitt forandret, og jeg spiser ikke frukter på samme måte som før...

Ønsker du en dyp film, god film, ekte og realistisk film, da må du se K-Pax. Du vil elske den! 

Jeg vil ha cola! NÅ!
  • Postet: 05.09.2012Er det mulig å være så sugen på cola? :O

Nå er det tredje dagen jeg sitter her med ett sånn intenst sug på cola som nesten svir i kjeften. Cola er jo så godt!

Bare tenk deg tanken på en iiiiiskald cola, på glass selvfølgelig (den som er best!), du spretter korken å bare lar den deilige kalde smaken renne ned i halsen! Mmmmmmmm!
Jeg må bare ut å kjøpe cola i dag, dette her er tortur. Men det som er rart oppi alt dette er jo at jeg er langt i fra coca-colikker. Jeg drikker Coca Cola toppen en gang hver andre måned. Men det er liksom i perioder så bare "UHHÆÆÆ Jeg må ha Cola! NÅ!". Rart det der :P

Jeg får vel gjøre meg klar, komme meg på butikken å kjøpe 3 - 4 liter med cola. I kveld blir det innspilling av video, popcorn og Cola! :D 

Bjørn Eriksen

Jeg er meg på grunn av at jeg ble født som meg. Elsker spill, film, mennesker og natur! Driver norges største norsktalende YouTube kanal! YouTube.com/Addexio

hits