Flåklypa Grand Prix! 13

 

I dag har jeg en helt suuuuuper dag! :)

Tror rett å slett jeg har stått opp på den rette foten i dag! Kost meg med masse, masse bygging i Minecraft, hørt på deilig musikk, spist nydelig pizza, fått etterbetaling fra YouTube og vekslet epost med selveste Mario Caprino - Skaperen av Spillet om Flåklypa Grand Prix! :D

Begynte med at jeg nynnet på Flåklypa melodien mens jeg bygga i Minecraft, åååhh den melodien er så nydelig, så fikk jeg for meg ideen om at jeg må sette i gang å lage en Flåklypa Let's Play på YouTube kanalen. :)
Men det viste seg at den gammle versjonen jeg hadde av spillet var så gammel at det ikke fungerte på Windows 7, så jeg måtte bestille nytt.
Så jeg tok meg en tur inn på Caprino.no for å sjekke ut om det var kommet noen nye versjoner, og det var det. Spillet om Flåklypa Grand Prix Gullutgave! :O
Gullutgave med 3D briller, masse nye pusslespill og flere minispill! Kan det bli bedre?! :D

Men før jeg bestilte tenkte jeg, shitøu eller no, så skrev jeg en mail til Caprino. 1 time senere fikk jeg svar fra selveste Mario Caprino hvor han forteller meg at han skal sende meg 4 eksemplarer av Flåklyåa Grand Prix spillet som jeg kan dele ut til min fans! :D
Så utrooooolig kult! Håper han signerer dem! :)

Er meg en ære å kunne dele ut Flåklypa spill i samspill med en Let's Play serie på YouTube. Flåklypa er jo bare best! Ekte norsk! :D

Så om du er en av de som liker Ludvik og Solan, å følger med på kanalen min - vel kanskje du kan bli den heldige som får deg ett eksemplar av Spillet om Flåklypa Grand Prix! :D

Følg med!!!

 

Ikke glem å sjekk ut http://www.caprino.no/shop/no/ da! :D

Jeg elsker mat! 19

 

Da er min andre video ute på AddexiosVlogg! :)

Denne gangen tar jeg for meg mat. Å som jeg elsker mat!

Her er oppskriftene nevnt i videoen:

Spaghetti Carbonara

1/2 pakke spaghetti
1 egg
1 spiseskje parmasan ost
Pepper
bacon/skinke i terninger

Kok spaghetti. Mens dette koker steker du bacon/skinke til det er godt og varmt. Åpne ett egg, sleng oppi parmasan ost og pepper. Straks kjøttet er ferdig stekt rører du inn eggblandingen kjappt! Viktig at kjøtet varmer egget opp, men at du også rører fort slik at egget ikke koker. Tøm vannet av spaghettien, hell kjøttsausen over, og nyt! :) 

Bacon Buns

1 pk Skogsbacon
4 Hamburgerbrød

Stek tykke skiver med bacon til de er rett over halvstekt, legg inn i hamburgerbrødet, og nyt!
Tips: Sleng hamburgbrødene i varmluftsovn på 110 grader i ca 3 minutt :) 

Min favoritt film! 12

 

Jeg fant ut at jeg ikke kan ha en blogg uten å nevne favoritt filmen min!

Dette er en film jeg helt tilfeldig kom over for lenge, lenge siden. Jeg er stor fan av Kevin Spacey, og for en god stund tilbake hadde jeg bare sykt lyst å finne en ny film med Kevin Spacey som jeg enda ikke hadde sett, og plukket ut en helt tilfeldig. Valget havnet på K-Pax. Herregud for en nydelig film!

K-Pax har alt, humor, drama, spenning, mystikk, utrolig bra skuespill, fantastisk musikk og et manus som får alle andre manus til å skjelve i buksene. Jeg har sikkert sett denne filmen 50 ganger til nå, og jeg kommer til å fortsette!

Filmen handler om en person som kaller seg for Prot. Prot dukker opp på en togstasjon i en travel by i USA, uten kofferter eller annen bagasje. Han har kun det han har på seg. Solbriller, klær og et smil som er magisk i denne filmen. Han står helt stille å folk må bane vei rundt han. Etterhvert blir politiet tilkalt ettersom denne mannen virker noe rar der han står.
Politiet prøver å kommunisere med mannen, men han har noen merkverdige svar og folk skjønner straks at her har de med en skrulling å gjøre. Prot blir fraktet ut av togstasjonen og havner etterhvert blandt en drøss med leger som mener han ikke er helt i sine fulle fem.

Etterhvert blir Prot satt inn på et sinnsykehus, eller et bedre navn er vel kanskje sykehjem, hvor han blir tildelt en lege som skal finne ut hva som er galt med kjære Prot. Jeff Bridges spiller Dr. Mark Powell, og jeg vil våge å si at dette er det beste skuespillet han noen gang har fremført. Dr. Powell er veldig skeptisk til denne nye pasienten og stiller de vanlig psykolog til pasient spørsmålene for å kartlegge hvem denne mannen er. 

Prot påstår han er fra en annen planet, som ligger 1000 lysår borte fra Jorden, med navn K-Pax. Videre forteller han at han har kommet til Jorden via en lysstråle og er her for å studere planeten vår å dokumentere mest mulig. Han viser stor kjærlighet for planeten vår, spesielt fruktene, og han påstår at dette ikke er første gang han har besøkt jorden. Dr. Powell blir naturligvis skeptisk til denne historien og starter prosessen å kartlegge hvor Prot egentlig kommer fra og hvem han er. Men på samme tid klarer ikke Dr. Powell å unngå å bli fasinert av alt Prot forteller.

Prot har en fantastisk visdom og prater på ett stadie som få mennesker på denne planeten har evnen til. Han er vennlig, snill, behaglig og mener åpentlyst ingen noe form for vondt. Dr. Powell kan ikke la være å bli fasinert, og gjennom å studere denne mannen oppdager han saker og ting som bare gjør han enda mer fasinert.
Det blir også gjort fysiske prøver på Prot for å finne ut om han har noen form for sykdommer, og da labratoriet finner ut at Prot kan se ultraviolet lys, som ingen mennesker kan, skjønner plutselig Dr. Powell at her kan han faktisk være i kontakt med et vesen fra en annen planet. Fasinasjonen blir bare enda større.

Prot sier også klart i fra til Dr. Powell at han må tilbake til K-Pax, og han kommer med en dato når han på ny skal hoppe på en lysstråle å reise tilbake til K-Pax. Dr. Powell blir besatt på denne datoen, og mener at noe i Prots barndom har gjort at denne datoen er viktig. Som psykolog kan han ikke la være å tenke at denne datoen vil være dagen Prot fullstendig kollapser på grunn av traumer tidligere i livet.
Prot blir tatt inn i hypnose program for å kartlegge barndommen, og da dukker det opp en helt annen person. En person som tydelig har hatt en vond barndom og en hendelse i livet som tydelig kan gjøre hvem som helst gal. Men straks Prot er ute av hypnosen er han tilbake til sitt vanlige. Han skriver, leser, sprer glede og harmoni blandt alle pasientene på sykehjemmet. Prot er fantastisk.
Men Dr. Powell vil ikke gi opp, han er fast bestemt på å finne ut hvem denne personen er. Men ting vil vise seg å være mye dypere enn Dr. Powell først hadde antatt...

Jeg vil ikke røpe for mye i fra filmen, men jeg føler det er viktig å få frem at dette er en film med mye dialog, mye tenking og en fantastisk hirstorie. Når jeg ser denne filmen sitter jeg med en glede inni meg som er helt uforklarlig. Det er som om Prot gjør noe med deg. Jeg kan faktisk si at etter jeg så denne filmen første gang ble livet mitt forandret, og jeg spiser ikke frukter på samme måte som før...

Ønsker du en dyp film, god film, ekte og realistisk film, da må du se K-Pax. Du vil elske den! 

Jeg vil ha cola! NÅ! 9Er det mulig å være så sugen på cola? :O

Nå er det tredje dagen jeg sitter her med ett sånn intenst sug på cola som nesten svir i kjeften. Cola er jo så godt!

Bare tenk deg tanken på en iiiiiskald cola, på glass selvfølgelig (den som er best!), du spretter korken å bare lar den deilige kalde smaken renne ned i halsen! Mmmmmmmm!
Jeg må bare ut å kjøpe cola i dag, dette her er tortur. Men det som er rart oppi alt dette er jo at jeg er langt i fra coca-colikker. Jeg drikker Coca Cola toppen en gang hver andre måned. Men det er liksom i perioder så bare "UHHÆÆÆ Jeg må ha Cola! NÅ!". Rart det der :P

Jeg får vel gjøre meg klar, komme meg på butikken å kjøpe 3 - 4 liter med cola. I kveld blir det innspilling av video, popcorn og Cola! :D 

Herregud så genialt Stargate er! 4

Jeg så Stargate i går igjen. For en fantastisk film! :O 

Begynner å bli noen år siden jeg så denne forrige gang . Fakitsk litt overasket over hvor bra effektene fortsatt er i denne filmen. Jeg tror faktisk jeg må se om jeg finner noe behind the scenes opplegg fra denne filmen, for jeg ble veldig nyskjerrig på hvordan de har fått til disse store dyra som de rir på, de med fire ben. Det må jo nesten være en hest eller noe under der :P
Er sånn sære ting jeg lurer på, men jeg liker å lære mest mulig om hver film og hvilke teknikker som er blitt brukt. :)

Regner egentlig med de fleste vet hva Stargate går ut på, ettersom vi har Stargate serier både her og der. Men til de som ikke har noen aning om hva Stargate er:
Stargate er altså filmen som utløste hele Stargate opplegget verden rundt. Det er en film som omhandler en portal som blir oppdaget i Giza, Egypt. Altså der pyramidene står. Så viser det seg da at denne portalen faktisk leder til en annen planet i en helt annen galakse.

Fantastisk film, med fantastiske effekter, og skuespillere en sent vl glemme. Liker du romvesner, skyting, episke scener og fantasi, da er dette rette filmen for deg!

Etter jeg så denne filmen igjen i går så gikk det egentlig opp for meg at nå må jeg slutte å være så treg når det kommer til seriene. Den serien fra Stargate jeg har satt meg mest inn i er vel Stargate Universe, men alle sier til meg at det er SG1 som er tingen. Så neste prosjekt for meg: Få tak i ALLE episodene av SG1, SGA og SGU. Men er SGU ferdig egentlig...?  

Nytt design og css! 4

I dag har jeg vært flink å lært meg en del CSS!

Jeg tenkte når jeg først skal begynne å blogge så må jo bloggen se bra ut, så jeg har jobbet i hele kveld med bakgrunnen og designet på siden. Og med tanke på at jeg kan lite og ingenting når det kommer til CSS synes jeg at jeg har vært flink! :D

Men jeg er ikke ferdig med bloggen enda. Det er noe som mangler, men jeg klarer ikke å sette fingen på hva det er...
Men igjen, det er da det kan være bra å ta en pause! :P 

Jeg starter ny YouTube kanal! 14

  • 04.09.2012 kl.20:02 i Vlogg

Jeg elsker YouTube! Og etter min store suksess med min første kanal er jeg i gang med min andre. Men denne er litt anderledes.

Hoved kanalen min, Addexio, omhandler norsk spillunderholdning, mens AddexiosVlogg derimot er enkelt å greit en video blogg.
Og da tenkte jeg at det passer jo veldig fint å starte å blogge her i samme slengen!

Håper de som ser på kanalene mine liker det som blir postet, og at dere støtter meg. Jeg har ikke tenkt å stoppe med det første! :D 

Og til de som lurer: Nei, jeg kommer ikke til å stanse Addexio kanalen på grunn av denne nye kanalen. Det er kun ett sideprosjekt! :)

Bjørn Eriksen

Jeg er meg på grunn av at jeg ble født som meg. Elsker spill, film, mennesker og natur! Driver norges største norsktalende YouTube kanal! YouTube.com/Addexio

hits