Paris og Minecon i November! 38

 Jeg elsker å reise! Ingnenting er mer gøy enn å reise! Og denne gang blir det Paris!

På grunn av YouTube kanalen min som tydelig har fokus på Minecraft kunne ikke jeg la være å planlegge en tur til Minecon 2012 i Paris. 
Men selvfølgelig var jo billettene utsolgt på kun et par timer og hele planen om Minecon såg ut til å gå rett i dass.

Men jeg gir ikke opp så lett. Jeg satte meg ned å sendte en mail til Mojang å forklarte hvorfor jeg og YouTube kanalen min absolutt trengte å dra til Minecon.
Jeg har jo masse Minecraft fans som absolutt må få se Addexio på Minecon slik at de også kan få oppleve denne festiviteten.
Og voila! Der fikk jeg 2 billetter! En til meg, og en til min kameramann!

Så i november reiser jeg og Håvard, også kjent som Alacho, til Paris for å kose oss med Minecon, YouTube og Disneyland! Kanskje jeg får møte Donald! :O
Hele greiene er egentlig ganske surralistisk ettersom jeg og Håvard bare ble kjent gjennom XioCo Minecraft serveren som jeg startet, og ett år senere er det kommet så langt at vi skal faktisk reise til Paris i lag!
Kjærlighetens by! Uhm....ja, det kan kanskje missforståes litt :P
Da blir det uten tvil testing av fransk rødvin, baguetter og en nydelig tur opp i Eiffel Tårnet. Å Guuuu hva jeg gleder meg!

Og som om ikke det var nok - etter en prat med selveste Vareide på skype viser deg seg at han og noen venner også skal til Minecon, noe som betyr at jeg får både møte og prate med Vareide, og ikke minst intervjue han til kanalen min. Genialt!
Jeg håper også at jeg får kjangsen til å slå av en kort prat og et mulig intervju med Notch eller eventuelt Jeb, det hadde lissom toppa heile driden! Og hvem vet, kanskje Yogscast skal der i år også? :O

Og søndagen, 25 November, blir det .party() med en haug av Minecraft fans! Da er det på med 3D briller, slenge kredittkortet på bardisken og NYTE! :D

Paris, j'en viens ici ! Eller noe sånn! :D

 


 

Bjørn Eriksen

Jeg er meg på grunn av at jeg ble født som meg. Elsker spill, film, mennesker og natur! Driver norges største norsktalende YouTube kanal! YouTube.com/Addexio

hits