Har du spørsmål til Addexio?
  • Postet: 15.05.2013

Har du spørsmål til Addexio?

Jeg får inn hundrevis av spørsmål hver eneste dag, om alt fra hvordan jeg jobber på YouTube, hvilke episoder som kommer iløpet av dagen, hvilken mikrofon jeg bruker etc.
Det er umulig for meg å svare på alle disse spørmålene ettersom det bare blir mer og mer av dem - derfor har jeg nå bestemt meg for å starte "Spørsmålsrunden" på kanalen min!

Dette blir en ukentlig episode hvor jeg svarer på spørsmål fra Addexianere og andre skapninger der ute.
Hver Mandag vil jeg legge ut et innlegg på bloggen min med navnet "Spørsmålsrunde (dato)", der kan du klikke deg inn å poste ett spørsmål til meg som jeg da vil prøve å svare på i episoden som kommer samme uke.

Jeg kan ikke svare på alle spørsmålene som kommer inn men jeg vil ta frem de spørsmålene jeg synes fortjener et svar eller som jeg mener er spennende spørsmål.
Informerer med en gang at jeg vil ikke svare på mange personlige spørsmål som omhandler mitt private liv, men jeg svarer gjerne på ting angående kanalen min og mitt arbeid etc.

Så instruksjoner:

1) Mandager legger jeg ut et innlegg på bloggen min med navnet; "Spørrerunde (dato)".

2) Klikk deg inn på innlegget å legg inn ett spørsmål.

3) Jeg går gjennom spørsmålene.

4: Jeg legger ut en episode av "Spørsmålsrunden" på kanalen min iløpet av samme uke.

Sleng inn spørsmål allerede nå da folkens! Start på dette innlegget!

Bli med som statist på Norges største gaming-kanal!
  • Postet: 12.05.2013

 

Bli med som statist på Norges største gaming-kanal! 

Jeg har nylig passert 20 000 abonnenter på YouTube og i den anledning trenger jeg en del statister til et filmprosjekt.
Om du er en av de som spiller Minecraft får du her muligheten til å bli med i 20 000-spesial episoden til kanalen min. Følg instruksjonene i videoen ovenfor, og det vil være muligheter for deg å bli med på prosjektet.

Infomerer om at det ikke er plass til alle og folk blir plukket ut tilfeldig.
Det er også veldig viktig at alle oppfører seg under dette opptaket og gjør som de får beskjed om. 

 

Brenner du for å jobbe med YouTube?
  • Postet: 11.05.2013

 

 

Brenner du for å jobbe med YouTube?

 

Som mange allerede vet jobber jeg fast med YouTube - min drømme jobb!
Jeg får daglig inn spørsmål om hvordan jeg gikk frem for å starte kanalen min, hvordan programmer jeg bruker, hvordan jeg redigerer osv.

Ofte prøver jeg å svare mange av disse meldingene, men det tar ikke lang tid før det dukker opp en identisk melding. Av den grunnen har jeg tenkt å sette i gang et prosjekt her på bloggen hvor jeg legger ut mine tips og triks til hvordan du kan bli en god YouTuber.

Tips på hvordan du bør oppføre deg i videoer, hvordan du bør promotere deg, hvordan du lager grafikk til din kanal og rett å slett hvordan du kan få frem en veldig proff kanal.
Jeg ønsker å gå gjennom alt fra start til slutt. Hvordan du bør begynne, hva du bør fokusere på, hvordan du bruker redigerings programmer og ikke minst photoshop.

Jeg kommer til å dele hele denne "guiden" opp i flere deler slik at det ikke blir for mye informasjon på en gang. Jeg vil også legge inn noen videoer som kan hjelpe deg lettere til å forstå hvordan ting fungerer under f.eks. redigering.

Dette er et større prosjekt og krever derfor en del arbeid for å gjennomføres, så jeg kan ikke si eksakt når jeg setter i gang denne "guiden", men det blir i løpet av de kommende ukene.

Før jeg setter i gang vil jeg veldig gjerne høre hva dere selv mener om dette. Er denne "guiden" noe dere har ønske om at jeg skal lage? Skriv inn i kommentarfeltet under!

Legger også til at jeg fikk inn en del meldinger om folk som ikke fant noe kommentarfelt under innleggene mine, men det er rett å slett på grunn av at dere leser innlegget på frontsiden. Trykk dere inn på selve innlegget og kommentarfeltet dukker opp! :)

20 000 abonnenter på YouTube!
  • Postet: 10.05.2013

 

Jeg har nådd 20 000 abonnenter på YouTube! Takket være alle dere!

 

Til alle Addexianere!

Jeg må si at jeg er litt satt ut av responsen jeg har fått på min YouTube-kanal. Da jeg startet kanalen min og la ut min første video hadde jeg et lite håp om at jeg kanskje kunne få litt publikum slik at jeg hadde en hobby og drive med - i dag er YouTube min faste jobb og jeg elsker det!

Jeg har flere ganger laget videoer hvor jeg takker publikumet og alle Addexianerene som følger min kanal, og jeg har vært veldig opptatt av å dele ut gaver til alle som ser på for å vise min takknemlighet.
Men jeg føler liksom at det på en måte ikke er nok, for jeg er hvirkelig evig takknemlig for den støtten jeg har fått, fra hver en av dere! YouTube har forandret livet mitt, levemåten min og alt rundt meg!
Så min måte å takke dere på er å rett å slett skrive et lite innlegg på bloggen min hvor jeg forteller litt om kanalen min og hvordan ting har fungert frem til nå. 

Da jeg begynnte å planlegge min kanal hadde jeg et mål; jeg ville vise at det er fullt mulig å skape god kvalitets spillunderholdning på Norsk, også på YouTube. Noe jeg mener jeg har tydelig klart å vise.
Vi nordmenn er veldig rare når det kommer til dette å skape ting. Vi kopierer som regel alle andre, da spesielt amerikanerene. Men jeg mener det er helt feil å gjøre slik, for når vi nordmenn først klarer å skape noe så er vi hvirkelig stolte over det vi har skapt. Det norske språket er helt fantastisk, det er et vakkert språk som vi alle burde være stolte over!

Da jeg la ut min første video hadde jeg ca 5 visninger i døgnet, og jeg var allerede da stort takknemlig for det lille publikumet jeg hadde. Og jeg sto på hver eneste dag for å gi denne lille gruppen med mennesker mer underholdning - av kvalitet.
Etterhvert begynnte det å spre seg. Flere å flere begynnte å følge min kanal og visningene begynnte å stige i en voldsom hastighet.
Det var da jeg bestemte meg for å gi noe tilbake som takk for støtten å satte i gang konkurranser hvor alle som såg på kunne vinne noe, og dette såg ut til å være veldig stor suksess.

På denne måten føler jeg at jeg har fått et mye mer personlig forhold til mine abonnenter enn hva mange andre YouTubere har. Jeg prater hele tiden til mitt publikum og prøver mitt beste å passe på at dere får det dere vil ha. Jeg leser de fleste kommentarer, eposter, facebook meldinger, twitter meldinger og jeg svarer på de jeg kan svare på. Dessverre får jeg ikke svare på alt ettersom det er et hav av meldinger hver eneste dag!

Jeg er evig takknemlig for alle tegningene jeg har blitt tilsendt, både i post og over nettet. Jeg takker for alle de fine videoene som er laget basert på karakteren min Addexio. De har gitt meg mange latterkuler.
27 April ble jeg 30 år gammel og jeg fikk nesten litt klump i halsen da det straks dukket opp en gratulasjonsvideo som en gruppe med fans hadde satt i sammen for å feire bursdagen min.
Jeg er så glad for at jeg og mitt publikum kan ha litt mer personlig kontakt og at det ikke bare blir at jeg poster videoer og ignorerer dere.
Selvfølgelig må jeg takke alle de som har sponset meg, både de som har sponset meg fra egen lommebok og de større bedriftene som har hjulpet meg!

Hvem skulle tro at jeg en dag ville ende opp med 20 000 abonnenter og hele 800 000 visninger hver 30 dag. Jeg er helt satt ut! Tusen millioner takk til dere alle! Jeg håper dere vil fortsette å se på min kanal.
Jeg og mitt team, XioCo, har store planer på gang for både de som liker å følge YouTube og de som liker å spille online-spill.

Selvfølgelig må jeg også slenge inn takk til alle i teamet mitt, alle de som har vært med å støtte meg mer internt - XioCo.

Tusen takk til Torstein som nå har blitt en del av kanalen min og håper at vi kan fortsette å jobbe sammen i lang tid fremover! 
Tusen takk til Ludvig som har hjulpet meg til de grader som nestleder i XioCo!
Tusen takk til Toril som har hjulpet meg med fantastisk rådgivning!
Tusen takk til Håvard som har hjulpet XioCo i gang med både sponsorer og utviklere!
Tusen takk til Kevin som gjør en helt fantastisk jobb med utvikling av plugins til serveren vår! Ryggraden vår!
Tusen takk til Tore som har vist hva ekte arbeidsinnsats betyr!

Jeg skulle ønsker jeg kunne skrevet noe om hver en av dere, men tror muligens det vil bli kjedelig lesestoff for alle andre. Men jeg sier bare tusen takk til alle dere som er i XioCo, dere er et dream-team!

Igjen, tusen millioner, millioner, millioner takk skal dere alle ha, store og små! :D

- Høvding Addexio 

Nytt design og css!
  • Postet: 04.09.2012

I dag har jeg vært flink å lært meg en del CSS!

Jeg tenkte når jeg først skal begynne å blogge så må jo bloggen se bra ut, så jeg har jobbet i hele kveld med bakgrunnen og designet på siden. Og med tanke på at jeg kan lite og ingenting når det kommer til CSS synes jeg at jeg har vært flink! :D

Men jeg er ikke ferdig med bloggen enda. Det er noe som mangler, men jeg klarer ikke å sette fingen på hva det er...
Men igjen, det er da det kan være bra å ta en pause! :P 

Bjørn Eriksen

Jeg er meg på grunn av at jeg ble født som meg. Elsker spill, film, mennesker og natur! Driver norges største norsktalende YouTube kanal! YouTube.com/Addexio

hits